Om

Hej

Jag som har Winning Footsteps heter Sonja Olsson, då kanske ni tänker......vem är hon då......


Jag bor tillsammans med min man Lars och vår son Peter i Hällesåker som ligger mellan Göteborg och Kungsbacka. Staffen har kommit in ganska så nyligen i mitt liv. Den allra första kontakten var en hane som en grannes dotter hade och som kom från Little Frogs kennel. Sen träffade jag Eva på kennel Little Frogs 2009, efter ett tag blev jag fodervärd till Anita eller som hon heter i stamtavlan Mastinos Xpected Winner. Anita kommer att bli min 2014 då fodervärdsavtalet löper ut.


Vi har även en kille som också kommer från Little Frogs, han flyttade till oss när han var 6 år och har nu bott hos oss i 3 år. Dessa 2 härliga staffar är de som kommer vara grundplåten till vår kennel.


Valparna som vi kommer att föda upp har vid sin flytt till nya ägare haft kontakt med andra hundar, katter och barn då vi har både katter och barnbarn som vistas här :) barnbarnen kommer gärna och gosar med valparna och hjälper gärna till vid skötseln av hundarna.


Jag ser gärna att det blir en flitig kontakt mellan oss och de nya ägarna, då man planerat, valpat och skött dom i flera månader. man vill ju veta hur deras utveckling går och att allt funkar i nya familjen.


En viktig sak är att det finns inga dumma frågor när det kommer till er nya familjemedlem och att man alltid är välkommen att ringa om det skulle vara något.


Man kan ju ha i åtanke att uppfödaren själv någon gång varit nybörjare och började sin hundbana på samma sätt som ni, vilket gör att man själv ställt alla frågor.


Jag ser gärna att ni någon gån under valpen/hundens liv ställer ut då det kan ge en fingervisning om hur jag tänker i mitt avels arbete, själv älskar jag utställningsbiten och åker gärna runt.


Hälsotester så som HD (höftledsröntgen), ED (armbågsröntgen), Patella (knä), ögonlysning och MH är också väldigt viktiga ingredienser för mig och hoppas att mina valpköpare gör dessa tester för att jag skall kunna göra en så bra avelsutvärdering som möjligt.
Valparna är

Uppvuxna i familjemiljö

Vaccinerade

Veterinärbesiktigade

Avmaskade

Registrerade och har Stamtavla

Sålda med SKK Köpekontrakt

Dolda fel försäkrade

Utrustade med ett Valppaket

Vana vid barn ,vuxna hundar och katter

Miljötränade

Jag förbehåller mig rätten av att ha prövningsrätt när det kommer till vem som skall få bli ägare till en Winning Footsteps valp, Dvs att jag kan neka en person att köpa valp från mig som jag inte anser vara lämplig.